Serviciu Profesional

Curatare covoare la domiciliu

Firma de curatenie Hello Wash va ofera o gama variata de servicii, de la curatare covoare si spalare covoare, la curatare covoare la domiciuliu si spalare covoare la domiciliu. Prin acest serviciu incercam sa facilitam viata clientilor. Uneori, este greu sa transporti un covor la curatatorie, mai ales daca acesta are o dimensiune mare sau o textura ca il ingreuneaza. Si transportul covorului la o curatatorie covoare devine si mai dificil atunci cand vine vorba de o cladire de birouri unde covoarele sunt in numar mare. O firma specializata in curatare covoare la domiciliu este solutia perfecta pentru a va usura procesul de curățenie!

Hello Wash a introdus serviciile de curatare covoare la domiciliu si spalare covoare la domiciliu, tinand cont de cat de greu poate deveni transportul acestor obiecte. Exista si posibilitatea ca aceste covoare sa fie prea vechi iar transportul acestora le poate deteriora. Si poate interveni si situatia in care, datorita dimensiunii mari a covoroului, acesta sa nu se plieze pe linia automata de curatare.

De asemenea, probleme intervin si atunci cand vorbim despre mocheta. Daca aceasta se regaseste intr-o cladire de birouri are o dimensiune foarte mare sau este lipita, spalarea acesteia devine mai grea, mai ales ca nu poti stopa activitatea firmei mai multe zile sau cateva ore pe zi pentru a curata mocheta sau covorul. Si pentru a va face sa scapati de aceasta problema, am introdus si serviciul de curatare mocheta lipta si spalare mocheta la domicliu.

Estimare Gratuita

Solicita acum o estimare de pret gratuita.

Operatiunile de curatare covoare la domiciliu, spalare covoare la domiciliu, curatat covoare acasa, spalare mocheta la domiciliu sunt efectuate de catre personal calificat, utilizand echipamente profesionale care vor proteja obiectele ce urmeaza a fi curatate. Fiecare pata va fi tratata si curatata cu responsabilitate si cu grija, fara a deteriora tesaturile covorului sau ale mochetei.

Curatare covoare la domiciliu implica deplasarea echipei Hello Wash la domiciliu clientului in intervalul orar stabilit de comun acord. Echipa Hello Wash va veni pregatita cu instrumentele necesare pentru curatat covoare acasala dumneavoastra, acestea facand referire la detergenti, solutii, echipamente si multa dorinta de lucru. Operam in zona Bucuresti si Ilfov, astfel ca, echipa noastra se va deplasa in locatiile precizate de clienti, in aria orasului Bucuresti si a judetului Ilfov.

Poate ca mereu te intrebi cat de murdar este covorul tau, desi tu il aspiri o data la cateva zile. Chiar daca ne ingrijim sa curatam un covor prin aspirare sau periere, curatarea lui se face doar la suprafata, bacteriile si praful ramand in profunzimea lui. Acest lucru nu duce decat la lucruri ce dauneaza sanatatii. Nu avem mereu timp pentru spalarea lui si oricat de bine am incerca noi sa il curatam acasa singuri, acest lucru este destul de dificil. Solutiile din comert pot fi uneori daunatoare atat pentru materialul din care covorul este confectionat, cat si pt sanatatea clientului, mai ales daca evita sa poarte manusi. Firma Hello Wash pune la dispozitia clientului o echipa profesionista care sa se ocupe de curatare covoare la domiciliu si spalare covoare la domiciliu. Detergentii si solutiile folosite de noi sunt atent selectionate pentru a nu afecta covorul si pentru a-i reda aspectul initial.

Solicita Acum o Cotatie Gratuita

Garantam satsfactia clientilor nostri. Contacteaza-ne pentru intrebari sau pentru a ne solicita o oferta de pret ! Un membru al echipei noastre iti va raspunde prompt la toate intrebarile.

Spalarea covoarelor este recomandata de cel putin doua ori pe an, insa procesul de curatat covoare trebuie realizat regulat pentru a nu deteriora aspectul covorului. Daca pentru curatarea covorului incercam sa ne desprindem de activitatile cotidiene, pentru spalarea lui trebuie sa alocam timp suficient de mult, dar nu doar timp, ci si bani pentru achizitionarea celor necesare spalarii acestuia.

Tocmai pentru a va salva timpul si pentru a scuti cateva drumuri pentru cumpararea celor necesare, Hellor Wash ofera serviciul de curatare covoare la domiciuliu. Echipa noastra se va deplasa la locatia indicata de client, fie ca este vorba de locuinta proprie, sau cladirea de birouri al carui administrator sunteti. Rezultatul final va consta in curatarea oricaror pete care se afla pe suprafata mochetei sau covorului. O firma specializata in curatare covoare la domiciliu va opta pentru curatat covoare acasa in doua moduri, si anume: curatare covoare sau curatare mocheta cu spuma uscata sau curatare covoare sau curatare mocheta in profunzime prin procedeu de injectie – extractie.

Prima modalitatea, curatare covoare sau curatare mocheta cu spuma uscata are urmatoarele avantaje:
  • Covorul sau mocheta, nefiind umezite in profunzime, se vor usca intr-o perioada scurta de timp;
  • Un alt avantaj este prevenirea mirosurilor neplacute cauzate de o uscare intr-un mediu nefavorabil;
  • Aceasta modalitate are actiuni benefice asupra revigorarii fibrelor textile, reimprospatand pigmentii textili;
  • Ultimul avantaj este pastrarea mediului curat, produsele folosite fiind ecologice.

Preturile pentru acest tip de curatare se vor stabili in functie de marimea covorului si marimea mochetei, dar si in functie de locul in care va avea loc curatarea, la domiciliu sau in interiorul unei cladiri de birouri.

Cea de-a doua modalitate de curatare covoare – curatare covoare sau curatare mocheta in profunzime prin procedeu de injectie – extractie – se caracterizeaza prin urmatoarele particularitati
  • Tesatura este umezita in profunzime, nu doar la suprafata; un miros placut dat de detergentii si solutiile folosite;
  • Tesatura este imbunatatita prin solutiile utilizate;
  • Culorile recapata un aspect placut.

Singurul incovenient al acestei modalitati este timpul de uscare, care este destul de mare, tocmai pentru a evita eventualele neplaceri data de o uscare rapida si doar la suprafata, acest lucru ducand la mirosuri neplacute si la deteriorarea in timp a covorului sau a mochetei. Si pentru aceasta modalitate de curatare covoare, pretul difera in functie de locul unde se afla covorul sau mocheta, locuinta sau cladire de birouri.

Firma Hello Wash este firma care va ofera servicii de calitate in vederea curatarii si spalarii covoarelor, curatarii si spalarii mochetelor, curatarii si spalarii tapiteriei si canapelelor. Fie ca este vorba de curatare covoare la domiciliu, sau curatare covoare la sediul nostru, rezultatele acestui proces sunt aceleasi: covoare si mochete curate, cu un miros placut si un aspect impecabil. De asemenea, covoarele si mochetele vor fi dezinfectate, tinand cont ca sunt un obiect in care se regasesc un numar mare de bacterii si microbi.

Asteptam sa ne contactati si sa purtam o discutie pentru a va putea ajuta cu serviciile noastre. Echipa Hello Wash este aici pentru a onora fiecare comanda pentru a satisface doleantele fiecarui client.

Suna acum!