Serviciu Profesional

Curatatorie haine si perdele

HelloWash ofera clientului privat și industrial un serviciu de curatare rapid și profesional. Au trecut 10 ani de când am deschis spalatoria noastra industriala din Bucuresti și de atunci am reușit să menținem un portofoliu fidel de clienți care au încredere în serviciul nostru de spălătorie 365 de zile in Bucuresti.

Servicii profesionale curatare perdele

Perdelele de acasa sunt probabil obiectele careia i se acorda mai putina atentie si, in acelasi timp, sunt o parte foarte importanta in decorarea spatiilor diferite, de la camere pana la camera de zi, camere de luat masa si chiar bucatarii. Si la fel cum fac ca fiecare mediu sa arate bine, acestea sunt, de asemenea, expuse la praf si la lumina soarelui.

Serviciile puse la dispozitie de HelloWash sunt variate. Astfel, puteti apela la noi pentru urmatoarele servicii: curatare perdele, draperie, jalozele sau alte materiale textile. Serviciile oferite de firma specializata in curatenie HelloWash sunt disponibile in Bucuresti si Ilfov.

Firma HelloWash pune la dispozitie clientilor servicii de curatare perdele. O firma specializata in acest serviciu cunoaste tainele procesului de curatare. Curatarea fiecarei perdele va fi întotdeauna diferita în functie de fiecare tip de tesatura cu care sunt confectionate. Exista tesaturi mai delicate decat altele. Unele perdele ca piese de decor pot fi foarte fragile, deoarece pot fi realizate cu tehnici de spalare sau cu broderie fina.

Procesul

Tratare minutioasa: masinile noastre au o capacitate mare si permit ca spalarea perdelelor sa fie facuta fara a le inghesui pentru o curatare minutioasa si in special pentru a nu strica structura textilelor.

HelloWash este cea mai potrivita alegere pentru serviciile de curatare perdele. Serviciul este la indemana oricui atunci cand are nevoie de el. Detergentii si solutiile folosite de echipa noastra au menirea sa curete perdele in profunzimea ei, fara a ataca insa textura si materialul din care este confectionata.

Servicii profesionale curatare haine

Textile:

Camasi, bluze, pantaloni, sacouri, fuste, rochii de zi sau de seara, geci sau veste – sunt hainele tale
si stim cat sunt de pretioase pentru tine. Avem mare grija sa fie spalate, curatate si calcate
impecabil, ca atunci cand le primesti sa le porti cu acelasi drag

Curatare chimica Piele si blanuri:

Hainele de blana sau de piele, pantofii eleganti sau gentile nu sunt simple obiecte aduse la
spalatorie. Sunt elegante, speciale si au nevoie de expertiza pentru a fi readuse la viata.

Spalatorie uz casnic:

Cand vine vorba de obiecte mari, care se spala si se trasporta greu avem cea mai buna solutie
pentru Dumneavoastra.
Spalam si curatam pentru Dvs. perne, pilote, draperii, lenjerie de pat si prosoape cu cele mai bune

Spalatorie Covoare Bucuresti

Solicita Acum o Cotatie Gratuita

Garantam satisfactia clientilor nostri. Contacteaza-ne pentru intrebari sau pentru a ne solicita o oferta de pret ! Un membru al echipei noastre iti va raspunde prompt la toate intrebarile.
Suna acum!