Serviciu Profesional

Vrei o mocheta impecabil de curata?

Firma de curatenie Hello Wash si-a extins serviciile pentru a intampina cu grija nevoile clientilor si ofera servicii profesionale de curatare a mochetei. Apeland la Hello Wash veti gasi o gama variata de servicii care va vor usura activitatile zilnie. Lasati in grija angajatilor Hello Wash mochetele pe care doriti sa le curatati. Pe langa mochete, puteti lasa si covoarele pentru spalare. Increderea pe care ne-ati oferit-o pana acum ne-a ajutat sa ne imbunatatim serviciile si calitatea lor. Cunoastem ceea ce facem si stim ca o facem bine, acest lucru fiind observat in rezultatul final al spalarii si curatarii lucrului pe care ni l-ati lasat in grija.

Expertiza pe care am desfasurat-o in depistarea celor mai bune solutii pentru fiecare tip de material din care poate fi confectionata o mocheta ne ajuta sa obtinem cele mai bune rezultate, mocheta nefiind deteriorata dupa procesul de curatare si spalare. Petele care se afla in mocheta, mirosurile neplacuta care pot pesista o perioada indelungata, praful si scamele, fumul de tigara, toate aceste lucuri reprezinta mereu o nou provocare pentru Hello Wash. Produsele folosite de noi au rolul de a dezinfecta suprafata mochetei, iar echipamentele de curatat asigura indepartarea prafului si o igiena perfecta pentru mocheta.

Firma Hello Wash este specializata in curatare mocheta si spalare mocheta. Daca ai nevoie de acest serviciu, Hello Wash este cea mai buna solutie. Fie ca vorbim despre curatare mocheta lipita, despre curatare sau spalare mocheta, echipa Hello Wash este aici pentru a satisface nevoile clientilor.

Estimare Gratuita

Solicita acum o estimare de pret gratuita.

Trebuie sa recunoastem ca mocheta este o investitie pe care o faci pentru a imbunatati aspectul camerei sau aspectul biroului. Fiind un lucru practic, am tinde sa credem ca este usor de curatat, insa, pe cat de practica este, pe atat de pretentioasa este la curatare si spalare. In momentul in care te hotarasti sa cureti si sa speli mocheta, sunt multe elemente de care trebuie sa tii cont pentru a nu deteriora aspectul si materialul din care acesta este confectionta.

Firma Hello Wash ofera servicii de curatare mocheta Bucuresti la cele mai bune preturi. Vei avea garantia ca mocheta ta isi va recapata aspectul initial, mirosurile neplacute vor disparea, iar culorile vor fi pastrate. Petele vor fi curatate cu grija tocmai pentru a nu fi afectata mocheta si pentru a nu lasa urme pe aceasta.

Solicita Acum o Cotatie Gratuita

Garantam satsfactia clientilor nostri. Contacteaza-ne pentru intrebari sau pentru a ne solicita o oferta de pret ! Un membru al echipei noastre iti va raspunde prompt la toate intrebarile.
Si pentru a va convinge de beneficiile pe care o firma de curatare mocheta le are, va prezentam etapele de desfasurare ale procesului de curatare:
  • Intr-o prima etapa vorbim de pretratarea mochetei. De acest lucru vorbim atunci cand avem de curatat o mocheta dintr-o zona comerciala;
  • Cea de-a doua etapa este spalarea mochetei pentru indepartarea tuturor rezidurilor si aspirarea ei.
  • Ultima etapa este dezinfectarea mochetei prin care se aplica un dezinfectant pe suprafata mochetei pentru pastrarea culorilor si pentru mentinerea unui miros placut pe o perioada indelungata.

Aspiratoarele folosite in locuinta proprie nu au puterea necesara de indepartare a mizeriei din mocheta. Iar daca vorbim de o cladire de birouri, lucrurile se complica. Suprafata ocupata de mocheta este mult mai mare si de curatarea acesteia depinde o buna parte din imaginea firmei in fata clientilor. Astfel, ea trebuie curatata cu grija pentru indepartarea murdariei si pentru pastrarea unui aer proaspat in cladire.

Aici intervine firma Hello Wash ale carei servicii performate va face ca mocheta clientului sa arata impecabil. Serviciile spalare mocheta, curatare mocheta, curatare mocheta lipita sunt servicii oferite de firma Hello Wash. Pachetul de serviciu curatare mocheta oferite de firma noastra au rolul de a transforma mocheta, indepartand mizeria si redandu-i aspectul nou. Aspectul mochetei va fi total schimbat, vom reda prospetimea acesteia.

Curatarea mochetei reprezinta un proces important intrucat in aceasta se pot regasi o multitudine de bacterii care pot cauza sanatatii tale si familiei. Prin serviciile oferite de firma de curatare mocheta Bucuresti Hello Wash, scapati de grija murdariei.

Avantajele apelarii la serviciile unei firme de curatare mocheta sunt multiple si rezultatele nu intarzie sa apara
  • Spre exemplu, curatarea mochetei de o firma specializata cum e Hello Wash se va face in profunzime si mirosurile neplacuta vor fi indepartate pe termen lung;
  • Un alt avantaj consta in faptul ca solutiile si detergentii folositi de noi au rolul de a intari fibrele textile, de a revigora si de a reda aspectul initial al mochetei;
  • De asemenea, utilizarea unor produse eclogice vor estimpa efectele pe care produsele din comert le-ar avea asupra sanatatii;
  • Un mare avantaj este ca, atunci cand vorbim de mochete mari, cum sunt cele de birouri, echipa noastra le va curata fara sa le fie necesara mutarea lor;
  • Si in ultimul rand, echipa Hello Wash se va ocupa de uscarea rapida a mochetei pentru ca mirosul neplacut sa nu patrunda in textura acesteia.

Hello Wash va pune la dispozitie servicii profesionale si de calitate, care au fost construite pentru a facilita viata clientilor. Fie ca ai o cladire de birouri care trebuie intretinuta si pentru care aspectul conteaza foarte multe, sau fie ca vorbim despre mocheta de acasa care reprezinta imaginea initiala pe care o vezi cum deschizi usa, acest obiect necesita o atentie deosebita. Tinand cont ca mocheta este de cele mai multe ori folosita in incaperi in care stai des, aceasta este plina de praf, mizerie si microbi. In procesul de curatare mocheta, dezinfectarea este o etapa importanta intrucat acumularea de bacterii va duce treptatea la distrugerea aspectului mochetei dar si la mirosuri neplacute si persistente.

Cu siguranta in momentul in care vrem sa curatam mocheta, vrem ca acest proces sa fie foarte bine realizat. Firma specializata in curatare mocheta se va ingriji ca orice obiect pe care il lasati in grija acesteia sa arata ca nou. Curatarea si spalarea se va efectua cu produse atent selectionate, care nu vor deteriora materialul mochetei si vor reda un aspect nou acesteia. Va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii, de la curatarea si spalare covoare, la curatare si spalare mocheta, de la curatare tapiterie, la spalare canapele. Preturile vor fi stabilite in functie de marimea mochetei si vor fi reflectate in rezultatele obtinute.

Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre, va stam la dispozitie !

Suna acum!