Serviciu Profesional

Vrei tapiterie impecabil de curata?

Sunt multe persoane carora nu le place sa faca sub nicio forma curatenie, insa, cu toate acestea, isi doresc ca spatiul unde locuiesc sau spatiul unde se relaxeaza, dar si spatiul unde isi desfasoara activitatea sa arate impecabil. Mobilizarea pentru curatenie, in profida acestor lucruri, trebuie dusa pana la capat. Orientarea noastra trebuie sa fie catre rezultate pozitive si vizibile. Si, atunci cand simtim ca nu putem faca fata curateniei, cea mai buna varianta este o firma prestatoare de servicii curatare.

Hello Wash, dupa cum v-a obisnuit, si-a orientat activitatea catre raspunderea fata de doleantele clientilor si printre serviciile de curatare si spalare covoare, curatare si spalare mochete, ofera si serviciul de curatare tapiterie care cuprinde: curatare canapele stofa, curatare saltele, curatare material textil. Oferta de servicii se extinde atat in Bucuresti, cat si in Ilfov, iar preturile pentru fiecare serviciu difera in functie de tipul acestuia si de produsul supus procesului de curatare. Insa, comparativ cu un proces de curatare facut de client acasa, serviciile noastre sunt mult mai benefice si va vor ajuta sa scutiti banii care ii dati pe produse, dar si timpul petrecut cu acest lucru.

Serviciile puse la dispozitie de Hello Wash sunt variate. Astfel, puteti apela la noi pentru urmatoarele servicii: curatare tapiterie stofa sau alte materiale textile, curatare saltele. Serviciile oferite de firma specializata in curatenie Hello Wash sunt disponibile in Bucuresti si Ilfov.

Estimare Gratuita

Solicita acum o estimare de pret gratuita.

Firma Hello Wash pune la dispozitie clientilor servicii de spalare canapele. Poate ca spalarea canapelelor pare un proces usor de realizat insa canapelele sunt unele din cele mai greu de curatat obiecte din casa intrucat, din cauza dimensiunii si greutatii, sunt greu de spalat si de miscat, iar pentru a le curata in profunzime este necesara dezasamblarea lor.

O firma specializata in acest serviciu cunoaste tainele procesului de curatare si se va ingriji ca petele aflate pe canapeaua ta sa dispara, fara sa afecteze in vreun fel textura acesteia. Curatare tapiterie in profunzime este greu de realizata fara un echipament profesional. Pe de alta parte, canapelele, fotoliile si saltelele sunt o sursa inepuizabila de praf si impuritati. Intr-o alta ordine de idei, apa folosita pentru curatarea saltelei, a canapelei sau o fotoliului poate ramane impregnata in mobilier si poate duce la mirosuri neplacute sau chiar la mucegai, ceea ce este foarte neplăcut și daunator. De aceea, o firma specializata in curatare tapiterie se va ocupa cu grija de curatares canapelelor si de spalatul canapelelor, dar si de curatarea saltelelor si canapelelor sofa.

Hello Wash este cea mai potrivita alegere pentru serviciile de curatare tapiterie. Serviciul este la indemana oricui atunci cand are nevoie de el. Detergentii si solutiile folosite de echipa noastra au menirea sa curete tapiterie in profunzimea ei, fara a ataca insa textura si materialul din care este confectionata.

Solicita Acum o Cotatie Gratuita

Garantam satsfactia clientilor nostri. Contacteaza-ne pentru intrebari sau pentru a ne solicita o oferta de pret ! Un membru al echipei noastre iti va raspunde prompt la toate intrebarile.

Un obiect de baza al locuintei il reprezintă și salteaua. Este locul unde dormi si pe care iti petreci o mare majoritate de timp. De aceea, aceasta trebuie sa fie in permanenta curata. Insa, datorita greutatii ei, dar si dimensiuni mari, aceasta este foarte greu de curatat si este expusa mucegaiului. Echipa Hello Wash va spala si va curata cu grija petele de pe salteaua ta, o va dezinfecta si la final o va usca, eliminand orice posibilitate de miros neplacut sau de mucegai, astfel, salteaua va fi impecabila si de drag vei dormi pe ea.

Fie ca ne place sau nu, trebuie sa recunoastem ca atat in covoare, cat si in tapiteria canapelelor si in saltele se regasesc microbi si bacterii. Acest lucru poate sa afecteze sanatatea noastra si a persoanelor din jurul nostru. Solutiile si detergentii pe care le cumparam din comert pentru curatare tapiterie uneori nu fac decat sa raspandeasca mizeria, iar unele pete pot fi raspandite pe o suprafata mai mare. Sa nu mai vorbim de riscul de a deteriora materialul si de decolora canapeaua. Iar efortul depus este cu atat mai mare cu cat vorbim de obiecte ce ocupa o suprafata mare si care au o greutate destul de mare.

Apeland la firma de curatare tapiterie, nu va trebui ca tu sa depui vreun efort
  • Intreaga munca va fi efectuta de echipa Hello Wash, care va avea grija ca obiectele clientilor sa arate ca noi, fiecare pata fiind indepartata si fiecare urma de mizerie fiind inlaturata;
  • Metodele profesionale folosite de noi vor reda aspectul de nou canapelei, fotoliului sau saltelei, mirosurile neplacute vor fi eliminate, iar aspectul acestor obiecte va fi unul placut;
  • Procesul de curatare tapiterie si spalare tapiterie se face prin metoda injectie-extractie. Aceasta metoda presupune pulverizarea unui amestec format din detergent ecologic si apa asupra respectivului material textil, acest lucru fiind urmat de extragerea a ceea ce se afla pe suprafata tapiteriei cu un aspirator de mare putere. Extragerea cu aspiratorul se face aproape simultan cu pulverizarea amestecului pentru a nu umezi in profunzime materialul textil;
  • Detergentii folositi de noi sunt profesionali. Firma Hello Wash va asigura de calitatea excelenta a produselor de curatare tapiterie folosite.

Contacteaza–ne pentru curatare tapiterii si curatare saltele. Suntem aici pentru a va asculta doleantele si pentru a raspunde nevoilor voastre. Serviciile noastra va vor usura viata.

Echipa Hello Wash a fost antrenata sa se ocupe de fiecare pata si sa elimine orice murdarie de pe suprafata canapelei, fotoliului, saltelei sau a oricarui obiect care ne este inmanat spre a-l spala si curata. Dispunem de solutii speciale si echipamente profesionale care ne vor ajuta sa obtinem rezultatele dorite.

Curatarea tapiteriei se efectueaza prin cea mai moderna metoda, si anume metoda injectie – extractie, metoda ce curata in profunzime suprafata tapiteriei. Beneficiarul acestei metode este obiectul de mobilier care va fi curatat in profunzime, va avea un parfum placut, culorile vor recapata aspectul initial, petele vor fi indepartate, iar uscarea va fi efectuata foarte bine, pentru a nu permite aparitia mirosului neplacut si a mucegaiului.

Hello Wash este aici pentru orice client! Contactati-ne si curatarea tapiteriei nu va mai reprezenta o problema!

Suna acum!