Serviciu Profesional

Spalatorie covoare

Spalatorie covoare Bucuresti HelloWash ofera servicii profesionale de curatare si spalare covoare in conditii excelente:

– COMANDA MINIMA 100 lei in Bucuresti / 200 lei Ilfov)

– cost fara Transport – 11 lei / mp (covoare aduse la spalatoria HelloWash de catre dumneavoastra)

– cost cu TRANSPORT INCLUS – 13 lei / mp (COMANDA MINIMA 100 lei in Bucuresti / 200 lei in Ilfov)

– colectare si livrare GRATUITA

– livrare in 48-72 ore

– curatare si spalare covoare PROFESIONALA, cu echipamente moderne

– ETAPE: Colectare, Desprafuire, Spalare automata, Centrifugare, Uscare, Finisare, Livrare

– Lucram pentru dumneavoastra si Sambata

Spalatorie Covoare Bucuresti

Programare Online

Solicita acum o programare sau estimare de pret gratuita.

11

LEI / MP

FARA colectare si livrare !

Dvs. aduceti covoarele

NOI spalam covoarele

Dvs. ridicati covoarele

13

LEI / MP

CU colectare si livrare !

NOI ridicam covorul

NOI spalam covorul

NOI iti aducem covorul

Spalarea unui covor poate parea a fi un lucru simplu, insa, in realitate, lucrurile nu stau asa. Un covor curat necesita timp, solutii speciale de curatare, spatiu pentru stoarcere si uscare. Asta daca dorim ca acel covor sa arate ca nou. Firma de spalatorie covoare Hello Wash pune la dispozitie serviciul de spalare covoare, fie ca este vorba de spalare covoare Bucuresti, Ilfov sau spalare covoare in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 sau sector 6.

Etapele procesului de Curatare Covoare la HelloWash

Analiza

Covorul dvs. este atent analizat in functie de tipul de tesatura, pentru stabilirea celei mai bune metode de spalat si a detergentilor speciali folositi.

Desprafuire mecanizata

Covorul este introdus in desprafuitorul profesional pentru eliminarea prafului si murdariei. Acesta asigura atat desprafuire prin vibratii cat si aspirarea covorului.

Spalare automata

Spalarea propriu-zisa este efectuata cu ajutorul unei masini automate de spalat (tren de spalat covoare) ce efectueaza urmatoarele proceduri:
Prespalare - se aplica detergent special in functie de grosime, tip tesatura si grad de murdarie; Spalare - se efectueaza cu ajutorul periilor rotative ce exercita presiune in functie de tipul covorului; Clatire - covorul este clatit cu jet de apa si periat; Rulare - covorul este rulat in mod automat si pregatit pentru a fi introdus in centrifuga.

Clatire

Aceasta se realizeaza in 2 etape, atat in trenul de spalare cat si in centrifuga, eliminandu-se astfel detergentul.

Stoarcere prin centrifugare

Se realizeaza cu ajutorul unei centrifugi profesionale care asigura o stoarcere eficienta si o reducere a timpului de uscare (elimina 95% din apa).

Uscare in camera speciala

Uscarea rapida a covoarelor se realizeaza cu ajutorului unui dezumidificator profesional care incalzeste, ventileaza si extrage umezeala in spatiul interior special amenajat.

Finisare

Covorul este aspirat si periat pentru o curatare impecabila si pregatit pentru livrare!

Pentru a-ti eficientiza curatenia in casa, apeleaza la o spalatorie covoare care sa aiba grija ca lucurile tale sa arate ca noi. HelloWash – spalatorie covoare Bucuresti va ofera covoare curate in cativa pasi simpli. Primul pas, dupa ce ne contactati, va fi sa venim sa luam covorul de la domiciliu specificat de client. Urmatorul pas este curatarea si spalarea covorului. Acesta este cel mai amplu pas de care ne ocupam cu grija si atentie.

Intr-o prima faza, covorul va fi analizat pentru a se stabili cu certitudine metoda optima de spalare si curatare. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, trecem la faza a doua care consta in aspirarea covorului. Acest proces are rolul de a indeparta praful si scamele din covor, tocmai pentru ca procesul de spalare covoare sa fie unul eficient.

Faza cea mai importanta din spalatoria covoare este chiar spalarea covorului pentru care se foloseste o tehnica specifica ce presupune mai multe etape. Prima etapa este prespalare , etapa in care covorului i se aplica un start de detergent, in functie de marimea si profunzimea petei. De precizat faptul ca detergentul pe care Hello Wash il foloseste este un detergent specific pentru spalarea covoarelor, acesta neafectand materialul din care covorul este confectionat. Spalarea covorului se face utilizand tehnica necesara în funcție de tipul acestuia. Etapa urmatoare consta in clatirea covorului pentru a elimina detergentul si solutiile de curatarea in totalitate, urmand ca apoi covorul sa fie periat.

Urmatoarea etapa este rularea covorului pentru ca acesta sa fie introdus in centrifuga unde covorul va fi clatit pentru a doua oara. Stoarcerea covorului se realizeaza cu o centrifuga speciala pentru a elimina apa din covor. Uscarea covorului se face intr-un spatiu atent amenajat, unde umiditatea si temperatura sunt controlate pentru a permite o uscare cat mai eficienta, evitandu-se astfel aparitia unor mirosuri neplacute. La finalul acestui proces , covoarele sunt aspirate sau periate, acestea dobandind aspectul initial. Ultimul pas este returnarea covorului clientului nostru.

De ce sa alegeti spalatoria covoare Hello Wash? Tocmai pentru a va salva din timpul petrecut cu cei dragi. Si nu doar acesta este motivul. Firma noastra foloseste metode moderne de spalare a covoarelor, printre echipamentele noastre numarandu-se: desprafuitor, solutii speciale pentru curaterea petelor de pe covoare, detergent lichid pentru eliminarea petelor de pe covoare, linie automata pentru curatarea si spalarea covoarelor, dar si centrifuga pentru stoarcerea covoarelor. Serviciile noastre va sunt oferite in Bucuresti si in judetul Ilfov. Oferim servicii de spalatorie covoare, curatatorie covoare, curatorie mochete si tapiterii.

Solicita Acum o Cotatie Gratuita

Garantam satsfactia clientilor nostri. Contacteaza-ne pentru intrebari sau pentru a ne solicita o oferta de pret ! Un membru al echipei noastre iti va raspunde prompt la toate intrebarile.
Poate va intrebati de ce sa alegeti o spalatorie covoare, iar aceasta intrebare persista in mintea fiecarui client. Va oferim o lista cu avantajele pe care o firma de spalatorie covoare le ofera:
  • In primul rand, apeland la o firma specializata de spalatorie covoare, beneficiati de profesionalism si experienta, lucru ce va fi reflectat in rezultatul muncii noastre: covoare curate, igienice si parfumate;
  • Al doilea avantaj il constituie echipamentele si tehnologia profesionala. Spalarea covoarelor se face in etape, folosind tehnologii specifice si detergenti si solutii care se pliaza pe indepartarea fiecarei pete, in utilizarea lor tinand cont de materialul din care este confectionat covorul. Astfel, murdaria, praful si bacteriile vor fi eliminate in totalitate;
  • Aplicam tratamente de calitate covoarelor, tocmai pentru a le oferi un miros placut si un aspect nou;
  • Uscarea adecvata este cel mai important beneficiu, intrucat, un covor care nu este uscat cum trebuie anuleaza toata munca depusa pentru a-l curata si a-l spala. O uscare superficiala atrage dupa sine mirosuri neplacute in covor, ceea ce va duce la spalarea acestuia in scurt timp.
Daca nici acum nu sunteti suficient de convinsi sa ne contactati, va prezentam si dezavantajele unei curatari neadecvate:
  • Poate va ganditi sa spalati acasa covorul sau sa il stergeti cu o anume solutie. Daca stati sa faceti un total al banilor cheltuiti pe produsele de curatare, pe carpe si mopuri, pe diferite perii, veti constata ca suma de bani cheltuita este aproape ca cea pe care o puteti aloca unei spalatorii de covoare;
  • Pe de alta parte, este si dezavantajul timpului pierdut, iar uscarea covorului este una neadecvata si fortata de imprejurari. Folosind o carpa inmuiata intr-un lighean sau intr-o galeata, pentru a sterge petele si o perie pentru a indeparta scamele, riscati sa deteriorati materialul din care este facut covorul;
  • Utilizand diferite solutii din comert, nu faceti decat sa spalati superficial covorul, doar suprafata acestuia fiind curatata. Aceste solutii nu patrund in profunzimea covorului, iar petele peristente nu pot fi indepartate. Bacteriile si praful vor persista si ele in continuare. Si sa nu mai vorbim de riscul de a decolora covorul din cauza solutiilor de curatare folosite;
  • Unul dintre cele mai mai dezavantaje il constituie uscarea covorului. Covorul nu il poti usca afara, intr-o zona unde bate soarele constant sau este expus prafului din jur deoarece acest lucru duce cu timpul la decolorarea acestuia. Nici uscatoriile nu sunt un spatiu adecvat uscarii covorului. Trebuie sa se tina cont de temperatura si umiditatea din jur pentru a fi evitate mirosurile neplacute datorate unei uscari neadecvate.

Spalatoria covoare Hello Wash va pune la dispozitie acest serviciu la un pret rentabil, care se va reflecta in calitatea serviciilor noastre. Asteptam sa ne contactati, echipa noastra fiind mereu pregatita de noi provocari. Pretul spalarii unui covor va fi calculat in functie de dimensiunea acestuia, iar daca vorbim de mai multe covoare, sigur gasim o solutie eficienta pentru ambele parti.

Hello Wash va sta la dispozitie cu servicii profesionale, de calitate si o echipa mereu pregatita pentru a satisface nevoile clientilor.

Suna acum!